χαλβαδοποιία

Η Χαλβαδοποιία Ελλάδος- Αφοί Παπαγιάννη ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της από την Tüv Hellas (Tüv Nord), βάσει των απαιτήσεων των διεθνών προτύπων ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 και των ιδιωτικών διεθνών πρωτοκόλλων BRCv7 και IFSv.6.1.

Σημειώνεται μάλιστα ότι η πιστοποίηση με βάση τα ανωτέρω πρότυπα και ιδιωτικά πρωτόκολλα από τον έγκυρo φορέα Tüv Hellas (Tüv Nord) προσφέρει στην εταιρεία ένα διαβατήριο ποιότητας για τις διεθνείς αγορές.

Η επιθεώρηση και πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 6οχλμ της Π.Ε.Ο. Λάρισας -Βόλου για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΙSO 9001:2015 που αφορά στον σχεδιασμό και την παραγωγή ταχινιού, χαλβά, μαρμελάδας, παστελιού, μπαρών δημητριακών, πραλίνας, αλοιφών ξηρών καρπών και λουκουμιού καθώς και για τη διανομή αυτών.

ΧαλβαδοποιίαΠαράλληλα, η Χαλβαδοποιία Ελλάδος- Αφοί Παπαγιάννη προχώρησε στην πιστοποίησή της για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων, με βάση το πρότυπο ISO 22000:2005, με στόχο τη διασφάλιση της λήψης των μέτρων που απαιτούνται ώστε όλα της τα προϊόντα να είναι ασφαλή.

Ταυτόχρονα, καθώς στους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας συγκαταλέγεται η γρήγορη επέκταση σε ολόκληρη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό εφαρμόζει εσωτερικό σύστημα για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των διεθνών Τεχνικών Πρωτοκόλλων BRC v.7 και IFS v.6.1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πιστοποίηση της εταιρείας από την Tüv Hellas (Tüv Nord) αποτελεί ένα ακόμα εχέγγυο στη διαρκή προσπάθεια διατήρησης υψηλών standards ασφάλειας και είναι απόλυτα σύμφωνη με τη φιλοσοφία λειτουργίας της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας