χρηματοδότηση εξαγωγικών επιχειρήσεων

Ενημέρωση για τη χρηματοδότηση εξαγωγικών επιχειρήσεων μέσω των εργαλείων που παρέχει ο ΟΑΕΠ, την ασφάλιση των εξαγωγικών πιστώσεων και το Πρόγραμμα «Εξωστρεφεια» διοργανώνεται σε συνεργασία με τον ΣΕΚ.

Ειδικότερα, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διοργανώνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις την Τετάρτη 10 Απριλίου και την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 18.00 μ.μ., στο Ηράκλειο (Αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9) και στα Χανιά (Αίθουσα Δ. ΓΑΓΑΝΗΣ, Επιμελητήριο Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 4) αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι εκπρόσωποι της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Ηράκλειο και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στα Χανιά θα παρουσιάσουν τα Προγράμματα Υποστήριξης της Εξωστρέφειας των Τραπεζικών Ιδρυμάτων μέσω του ΟΑΕΠ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια ενημέρωσης για την χρηματοδότηση εξαγωγικών επιχειρήσεων θα γίνει παρουσίαση του Προγράμματος Υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών της EBRD.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας