Φεστιβάλ Yachting

Το Φεστιβάλ Yachting που θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα Αλίμου 12-16 Απριλίου θα επισκεφθούν δεκάδες τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ, με πρωτοβουλία της FedHATTA.

fedhattaΤην ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό yachting και να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, θα έχουν οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες και επισκέπτες του μεγάλου συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, στις 16 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες διεξαγωγής του στην Αθήνα (14-17 Απριλίου 2018).

Yachting-festivalΔεκάδες εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ Yachting – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού (12-16 Απριλίου) στη μαρίνα Αλίμου, έπειτα από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας ως τόπου διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου της ASTA.

Εκεί, οι Αμερικανοί σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών και στα παρουσιαζόμενα σκάφη που θα ελλιμενισθούν στη μαρίνα, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με επαγγελματίες και brokers του ελληνικού yachting. Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και η εταιρία MACT MEDIA που δραστηριοποιείται στην ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στη διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων. 

Στους αμερικανούς επισκέπτες της έκθεσης θα προσφερθούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αντιπροσωπευτικά της ελληνικής γαστρονομίας, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

asta-athens-2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας