Η Zela Aviation ανοίγει επίσημα υποκατάστημα στην Αθήνα, με επικεφαλής την Έλενα Τζάννου.

Η αεροπορική σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα σημειώνει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον διορισμό της Έλενα Τζάννου, η οποία προσχώρησε πρόσφατα στην ομάδα της Zela, ως Περιφερειακής Διευθύντριας Πωλήσεων στην Ελλάδα, στο νέο μας γραφείο με έδρα την Αθήνα.

Η Έλενα Τζάννου, επικεφαλής της Zela Aviation στην Αθήνα

Η Έλενα θα επικεντρωθεί σε δραστηριότητες ACMI και θα βοηθήσει στην επέκταση των σχέσεων σε αρκετούς από τους πιο σημαντικούς λογαριασμούς μας.

Η Έλενα έρχεται στην Zela Aviation με πλήρη ενθουσιασμό και φέρνει μαζί της τα περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας της στον κλάδο της αεροπορίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στον κλάδο των αερομεταφορών στη Virgin Atlantic Airlines και εν συνεχεία στην Axon Airlines, ενώ έγινε γρήγορα επικεφαλής καμπίνας.

Το 2004 εργάστηκε για την ελληνική εταιρεία Κ & Κ Aviation Services, στο εμπορικό τμήμα που ασχολείται με τη ναύλωση και διαχείριση αεροσκαφών ελληνικών και ξένων εταιρειών. Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, η Έλενα ειδικεύεται στην ACMI (WET) Lease με μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμη ναύλωση.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ιδιοκτήτης της Zela Aviation σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της Zela Aviation εγκαινιάζοντας το παράρτημά μας στην Αθήνα. Αυτή ήταν μια αναμενόμενο βήμα στην αναπτυξιακή στρατηγική της επιχείρησής μας που μας φέρνει πιο κοντά στους Έλληνες πελάτες και συνεργάτες μας, καθώς και στην ενίσχυση της παρουσίας μας στην περιοχή. Επίσης, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την Έλενα και περιμένουμε να τη δούμε να εφαρμόζει την εμπειρία της στον κλάδο προκειμένου να βοηθήσει στην ανάπτυξη της εταιρίας».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας