Επανασυγκροτήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού η Επιτροπή Δωρεάς.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν ως εξής:

– Κωνσταντίνος Ζήκος, Νομικός, μετακλητός υπάλληλος του ιδιαίτερου Γραφείου Υπουργού Τουρισμού, ως Πρόεδρος/Συντονιστής, με αναπληρωτή τον Νίκο Δουλαδίρη, Νομικό, μετακλητό υπάλληλο του ιδιαίτερου Γραφείου Υπουργού Τουρισμού.

– Μάριος Μενεξιάδης, Group Internal Audit Director της AEGEANAIRLINES S.A..

– Γεωργία Δημοπούλου, Προϊσταμένη του Γραφείου Συντονισμού Δημοσίων Πολιτικών της Υπηρεσίας Συντονισμού του Υπουργείου Τουρισμού, με αναπληρώτρια την Ιωάννα Λεοντίου, υπάλληλο του Γραφείου Συντονισμού Δημοσίων Πολιτικών της Υπηρεσίας Συντονισμού του ιδίου Υπουργείου.

– Αθηνά Μπαμπάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Κουσουρή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Ειδικών Μορφών της ιδίας Διεύθυνσης.

– Γρηγόριος Σπυριούνης, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών-Διαχείρισης Υλικού και Εγκαταστάσεων του Υπουργείου Τουρισμού, με αναπληρωτή τον Χαρίλαο Σωτηρόπουλο, υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών-Διαχείρισης Υλικού και Εγκαταστάσεων του ιδίου Υπουργείου.

– Λαμπρινή Σιαμαντά, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς Τομέα Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, με αναπληρώτρια την Παναγιώτα Παναγιώτου, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Αλεξάνδρα Καψοκαββάδη, υπάλληλος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού, με αναπληρώτρια την Σοφία Τσουκαλά, υπάλληλο του Τμήματος Υποστήριξης Εκπαιδευτικών Μονάδων της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης του ιδίου Υπουργείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας