Το κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας (Top Greek Hotel 2017) θα βραβευθεί στα Greek Hospitality Awards 2017, όπου θα απονεμηθούν συνολικά 62 επιμέρους βραβεία σε 4 θεματικές κατηγορίες. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Υπογραμμίζεται ότι τα Greek Hospitality Awards 2017 πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS με υπεύθυνο προγράμματος το δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη.

Είναι κοινός τόπος ότι η ελληνική ξενοδοχία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας το 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. Ως γνωστόν στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2017 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η με κύρος επιλεγείσα Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Η ανάδειξη των αρίστων της ελληνικής ξενοδοχίας, μέσα από τα Greek Hospitality Awards, έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα κομβικό εργαλείο marketing για τον κλάδο, με εμβέλεια όχι μόνο εσωτερική, αλλά και διεθνή. Σκοπός των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017 είναι να προσελκύσουν συμμετοχές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2017, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στο site hospitality.ethosawards.eu.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2017” και 4 βασικές κατηγορίες:

  1. BEST GREEK CITY HOTELS
  2. BEST GREEK RESORTS
  3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
  4. SPECIAL AWARDS

Επίσης, θα απονεμηθούν επιπλέον 3 Distinctions τα οποία είναι:

Greek Hospitality Leader

Greek Hospitality Rising Star

Best Hotel Developer

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας