Παγκόσμια δυναμική καμπάνια για την προώθηση της Ελλάδας ως gay friendly προορισμού

tour_market
By tour_market September 5, 2017 15:57

Παγκόσμια δυναμική καμπάνια για την προώθηση της Ελλάδας ως gay friendly προορισμού

Το Travel by Interest συνεργάζεται με το σημαντικότερο gay Μέσο Ενημέρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να αυξήσει τη ζήτηση για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του. Ξεκινώντας από την Ελλάδα, αυτή η δυναμική συνεργασία θα προωθήσει πολλές χώρες και προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, η Ελβετία, η Ισπανία, η Σρι Λάνκα, οι Μαλδίβες, το Βιετνάμ, η Γαλλία, η Ιταλία και πολλές άλλες.

Το Gay Star News, το πλεόν σημαντικό gay Μέσο Ενημέρωση στο Ην. Βασίλιο, με περισσότερους από 1.000.000 μηνιαίους επισκέπτες, προτείνει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για διακοπές τον Σεπτέμβριο. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της διεθνούς εκστρατείας του Travel by Interest, ‘September in Greece’.

Σε συνεργασία με τους συντάκτες του Gay Star News, οι εμπειρογνώμονες του ξενοδοχείου Travel by Interest Hotel έχουν επιλέξει 10 ιδανικούς προορισμούς για Gay Holidays το Σεπτέμβριο. Μεταξύ άλλων περιλήφθηκαν απροσδόκητοι προορισμοί όπως η Αλόννησος και η Φολέγανδρος, καθώς και η χερσόνησος της Χαλκιδικής στη Βόρεια Ελλάδα. Εξάλλου, η ομάδα Travel by Interest προσπαθεί πάντα να παρουσιάσει νέους προορισμούς, για να ικανοποιήσει το μεγάλο αριθμό επαναλαμβανόμενων ομοφυλόφιλων επισκεπτών στην Ελλάδα, που είναι πάντα πρόθυμοι να ανακαλύψουν νέες και εναλλακτικές τοποθεσίες για να περάσουν τις διακοπές τους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης κορυφαίους προορισμούς, όπως η Κρήτη και η Σαντορίνη και, όπως αναμενόταν, η εκστρατεία περιλαμβάνει και το νησί της Μυκόνου, έναν από τους πιο δημοφιλείς gay προορισμούς στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, η επιλογή 10 ειδικών ξενοδοχείων για ομοφυλόφιλα ζευγάρια, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και υποστηρίζει ακόμη περισσότερο την κατεύθυνση της Ελλάδας προς αυτή τη δυναμική αγορά. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Σ. Μόραντη, συνιδρυτή του Travel by Interest, οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν καλωσορίσει θερμά τους ομοφυλόφιλους και είναι περήφανοι που συμπεριλαμβάνονται στους πιο ανοιχτόμυαλους και σύγχρονους επαγγελματίες της φιλοξενίας στον κόσμο. Μεταξύ των ιδιοκτησιών, βλέπουμε ξενοδοχεία, όπως το Carpe Diem Boutique Hotel στη Σαντορίνη, το εναλλακτικό Colors Urban Hotel στη Θεσσαλονίκη και το νέο και πολυτελές Domes Noruz στα Χανιά της Κρήτης.

Η πρωτοβουλία Gay September in Greece θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, με μια δυναμική διαδικτυακή εκστρατεία.

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για gay τουρίστες:
 • Κρήτη
 • Φολέγανδρος
 • Μύκονος
 • Αθήνα
 • Χαλκιδική
 • Ρόδος
 • Αλόννησος
 • Πελοπόννησος
 • Θήρα
 • Θεσσαλονίκη
Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για gay τουρίστες:
 • Carpe Diem – Σαντορίνη
 • Althea Suites – Αλόννησος
 • Eagles Palace – Χαλκιδική
 • Colors Urban – Θεσσαλονίκη
 • Anemi Hotel – Φολέγανδρος
 • Domes Noruz – Χανιά, Κρήτη
 • Electra Metropolis – Αθήνα
 • Esperos Blue Village & Spa – Ρόδος
 • Kontokali Bay – Κέρκυρα
 • CHC Athina Palace – Ηράκλειο Κρήτης
tour_market
By tour_market September 5, 2017 15:57
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…