Συμμετοχή ΕΟΤ στην Έκθεση «Fiets en Wandelbeurs» της Ουτρέχτης

tour-market
By tour-market March 9, 2018 09:58

Συμμετοχή ΕΟΤ στην Έκθεση «Fiets en Wandelbeurs» της Ουτρέχτης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα, εκδηλώθηκε στην μεγαλύτερη θεματική τουριστική έκθεση της Ολλανδίας στην Ουτρέχτη «Fiets en Wandelbeurs». Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση, με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για περιπατητικό και ποδηλατικό τουρισμό στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής προώθησης των θεματικών τουριστικών προϊόντων της χώρας μας, 365 ημέρες το χρόνο.

Το έντονο ενδιαφέρον τον επισκεπτών επιβεβαίωσε τις πολύ αισιόδοξες προβλέψεις για αύξηση των κρατήσεων από την Ολλανδία κατά 30%, που διαπιστώθηκαν στη διεθνής τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, «Vakantiebeurs 2018», τον περασμένο Ιανουάριο.

Από αριστερά: Η φιναλίστ του διαγωνισμού φωτογραφίας κα Jacqueline Moen, η Προϊσταμένη Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών κα Ελένη Σκαρβέλη, η 1η νικήτρια του διαγωνισμού κα Natasja van den Broek και ο κ. Sander Vlug, φιναλίστ του διαγωνισμού φωτογραφίας

Το ολλανδικό κοινό, κατεξοχήν προσανατολισμένο στον ποδηλατικό τουρισμό αναζήτησε προτάσεις με χαρακτηριστικές δραστηριότητες, τόσο στους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, όσο και σε λιγότερο προβεβλημένα νησιά και ηπειρωτικές περιοχές της Ελλάδας καθώς αρκετοί από αυτούς είχαν ήδη επισκεφτεί τη χώρα μας στο παρελθόν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το Γραφείο ΕΟΤ-Κάτω Χωρών παρείχε πληροφορίες για περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές, το κλίμα και τις δυνατότητες μετακίνησης.

Την έκθεση «Fiets en Wandelbeurs», επισκέφτηκαν συνολικά 41.376 επισκέπτες ενώ την πρώτη ημέρα στο περίπτερο του ΕΟΤ έγινε η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας «Photo of the Year/Election 2017» που πραγματοποίησε το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών μεταξύ Μαΐου 2017 και Ιανουαρίου 2018, στην προσπάθεια μεγιστοποίησης των διαδραστικών επαφών με τους επαγγελματίες τουρισμού της Ολλανδίας.

Ο διαγωνισμός έγινε σε συνεργασία με την επαγγελματική πλατφόρμα Travelution.nl και την συμμετοχή 80 εκπροσώπων τουριστικών πρακτορείων της Ολλανδίας, οι οποίοι απέστειλαν τις καλύτερες φωτογραφίες που είχαν βγάλει στο παρελθόν από την Ελλάδα. Οι τρεις φιναλίστ ταξίδεψαν σε Κεφαλονιά, Σάμο και Άνδρο για φωτογράφηση και γνωριμία με τους προορισμούς.

Πρώτος νικητής κατόπιν ψηφοφορίας κοινού, αναδείχθηκε η κα Natasja van den Broek από το πρακτορείο Vakantiexperts Columbus που ταξίδεψε στην Κεφαλονιά και έλαβε ως έπαθλο μια φωτογραφική μηχανή.

tour-market
By tour-market March 9, 2018 09:58
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…