Στις 27 Αυγούστου στη Χίο, έχει προγραμματιστεί ο 11ος Ημιμαραθώνιος Χίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου/Chiosrunning.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδος και του εξωτερικού, οι οποίοι σύμφωνα με προβλέψεις θα φτάσουν τους 800 με 1.000 αθλητές.

Ειδικότερα, η αθλητική δράση αποτελείται από αγώνες των 21,1 χιλιομέτρων, 10,5 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων για ενήλικες, καθώς και από αγώνα 1,5 χιλιομέτρων για παιδιά και ΑΜΕΑ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Θυμιανών, ενώ η διαδρομή θα γίνει στον Κάμπο της Χίου.

Με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο, το νησί της Χίου θα επισκεφτούν πάνω από 1.500 με 2.000 επισκέπτες, συνδυάζοντας τη συμμετοχή στο αθλητικό γεγονός με τις διακοπές τους.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου/Chiosrunning έχει καταστήσει τον Ημιμαραθώνιο Χίου, έναν από τους 10 καλύτερους στην Ελλάδα, γεγονός που οδηγεί τους δρομείς όλων των ηλικιών να συμμετέχουν στον Ημιμαραθώνιο κάθε χρόνο, προσκαλώντας και άλλους δρομείς και κατ’ επέκταση επισκέπτες του νησιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας