Με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, μεταξύ Σιγκαπούρης και Αθήνας, ξεκινάει τα δρομολόγια της προς την Ευρώπη η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Boeing 787-7 και τα δρομολόγια από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρούν στις 2.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30.

Την ίδια ώρα, τα δρομολόγια από Αθήνα προς Σιγκαπούρη, θα ξεκινούν τις αντίστοιχες ημέρες, στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας.

«Η απόφαση ορόσημο της Scoot να επιλέξει την Αθήνα ως σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά συνάδει με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Singapore Airlines για τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας/Ειρηνικού και Ευρώπης και ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης στην περιοχή Ασίας/Ειρηνικού», δήλωσε ο Lee Lik Hsin, διευθύνων σύμβουλος της Budget Aviation Holdings, της θυγατρικής του Ομίλου Singapore Airlines που έχει τον πλήρη έλεγχο των Scoot και Tigerair.

«Ο στόχος αυτός γίνεται εφικτός χάρη στην ενοποίηση, πέρσι το Μάιο, της Scoot με την Tigerair -την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων του Ομίλου Singapore Airlines. Η ενοποίηση επέτρεψε στη Scoot να αξιοποιήσει τη συνεργασία και να συνδέσει απρόσκοπτα τους επιβάτες από Ευρώπη προς μια μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην Ασία και τον Ειρηνικό» έσπευσε να προσθέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας