Προς πώληση βγήκε το σπίτι που κοστολογείται ως το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα με τιμή 20 εκατ. ευρώ το οποίο και βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι Αργολίδας και έχει θέα τον Σαρωνικό.

Πρόκειται για ένα σπίτι με έκταση 568 τετραγωνικών μέτρων σε στυλ εξοχικής γαλλικής κατοικίας, είναι περιτριγυρισμένο από πευκόδασος έκτασης πέντε στρεμμάτων, ενώ προσφέρει ιδιωτική πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών που διαθέτει.

Το οίκημα βγήκε προς πώληση πέρυσι μέσω του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s, ενώ ανήκε στην οικογένεια Πίτσος από το 1865. Ο οίκος δημοπρασιών το περιέγραφε κατά την περίοδο πώλησής του, ως «Majestic» (Μεγαλοπρεπές).

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του Sotheby’s το σπίτι-ανάκτορο προσφέρει εκπληκτική θέα προς τον Σαρωνικό και τα κοσμοπολίτικα νησιά Ύδρα και Σπέτσες, διαθέτει δύο υπαίθριες ενσωματωμένες κουζίνες και ένα μεγάλο κιόσκι δίπλα στην ακτή, καθώς και δύο πλήρως επιπλωμένες σουίτες. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παραδοσιακά έπιπλα που κοσμούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και οι όμορφες αντίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας