Συνάντηση Κουντουρά με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Αθήνα, κ. Σουσόκ Λιμ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Το Υπουργείο Τουρισμού εξάλλου έχει στρέψει το ενδιαφέρον του προς την Ανατολή με ποικίλες δράσεις ενώ και η απευθείας σύνδεση Ελλάδας-Κορέας είναι από τις προτάσεις που «έχουν πέσει στο τραπέζι» προκειμένου να ενισχυθεί περεταίρω η τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Κατά την συνάντηση η κα. Κουντουρά ενημέρωσε τον Πρέσβη για το τουριστικό άνοιγμα στην κορεατική αγορά που επιχείρησε από το 2015 και όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με εθνικό περίπτερο αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ KOTFA, όπως επίσης και στις συστηματικές δράσεις προώθησης και προβολής με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών, τα συνδυαστικά πακέτα διακοπών στην Ελλάδα και σε κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, καθώς και η ιδιαίτερη απήχηση των μουσικών φεστιβάλ και συναυλιών που αποτελούν σημαντικό παράγοντα στις ταξιδιωτικές επιλογές των Κορεατών θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του ο κ. Σουσόκ Λιμ ευχαρίστησε την υπουργό για την παρουσία και το χαιρετισμό της στις εκδηλώσεις στην Αθήνα της 68ης επετείου του Κορεατικού Πολέμου με την κα. Κουντουρά να αποκαλύπτει τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς της με την συγκριμένη χώρα, ως κόρη βετεράνου που υπηρέτησε στην Κορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας