TUI Austria: Υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα το 2019

H TUI Austria ανακοίνωσε ότι το ενδιαφέρον για την Ελλάδα και το 2019 παραμένει υψηλό.

Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις της TUI Austria που ήδη δέχεται πολλές κρατήσεις για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για το καλοκαίρι του 2019.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Lisa Weddig, Managing Director της TUI Austria, η Ελλάδα, για μια ακόμα χρονιά παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Αυστριακούς με ορισμένες ημερομηνίες να είναι ήδη κλεισμένες. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα το 2019 αναμένεται να είναι μεγαλύτερο και από το καλοκαίρι του 2017 με αποτέλεσμα να είμαστε fully booked για ορισμένες ημερομηνίες. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έχουμε ανοίξει από τώρα τις πτήσεις του 2019 ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την Weddig, οι κρατήσεις για το 2019 μπορούν ήδη να γίνουν για 585 πτήσεις την εβδομάδα σε ελληνικούς προορισμούς 16 εκ των οποίων μάλιστα είναι πτήσεις charter.

Από την Βιέννη θα αναχωρούν πτήσεις για την Κρήτη τη Ρόδο την Κω ή την Κέρκυρα ενώ θα υπάρχουν προσφορές και για ελληνικούς προορισμούς απευθείας από τις πτήσεις Graz, Leeds και Innsbruck με τις πτήσεις από το Salzburg να ανακοινώνονται το προσεχές διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας