Kapelis Packaging

Η εταιρεία Kapelis Packaging έχει καταφέρει να καθιερώσει στην ελληνική αγορά τα μιας χρήσης ψηνόμενα σκεύη CPET από κρυσταλλικό πολυεστέρα.

Τα σκεύη CPET είναι μια πρωτοποριακή, οικονομική λύση που κάνει πιο απλή την διακίνηση τροφίμων (σιροπιαστού γλυκού, ετοίμου γεύματος κ.λπ.) και είναι ιδανικά για εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και παρασκευαστήρια γευμάτων προσφέροντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται ένα και μόνο σκεύος μίας χρήσης, μέσα στο οποίο το προϊόν μπορεί να ψηθεί και στη συνέχεια να πωληθεί στον καταναλωτή, σε πιστοποιημένες συνθήκες υγιεινής.

Kapelis PackagingΕκτός από την όμορφη εμφάνιση και την άρτια αισθητική τους, οι συσκευασίες CPET διαθέτουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις καθιστούν σήμερα μία εκ των την κορυφαίων επιλογών για μια μεγάλη σειρά προϊόντων: Είναι οικονομικά, ελαφριά, αντικολλητικά και αντέχουν σε θερμοκρασίες μέχρι και +220 βαθμούς, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κατάψυξη έως -40 βαθμούς. Είναι κατασκευασμένα από υλικά προηγμένης τεχνολογίας, πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα, που δε μολύνουν το προϊόν με μέταλλα ή άλλες επικίνδυνες ουσίες, προσφέροντας καλή φραγή αερίων.

Τα σκεύη CPET μπορούν να κλείνουν με καπάκι ή αεροστεγώς με φιλμ -διαφανές ή εκτυπωμένο-σε κλειστική μηχανή, στοιβάζονται και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο ενώ δεν σκίζονται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα ποιοτικά σκεύη CPET της Kapelis Packaging διατίθενται σε μεγάλη γκάμα πρακτικών μεγεθών και σχημάτων (κυκλικά, παραλληλόγραμμα, οβάλ, με ένα ή περισσότερα διαμερίσματα κλπ), ενδείκνυνται για συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (MAP) και συνοδεύονται από πιστοποίηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας