Με αλλαγές στο σχεδιασμό, προσθήκη νέων υλικών και βελτιστοποίηση της ήδη κορυφαίας σχεδίασης, η Media Strom παρουσιάζει τις ανανεωμένες σειρές στρωμάτων Optimum και Prime.

Πρόκειται για την 5η γενιά των στρωμάτων Optimum, με το μοναδικό στην ελληνική αγορά ενιαίο σύστημα ελατηρίων 5 επίπεδων και 7 ζωνών. Τα στρώματα Optimum εξασφαλίζουν άριστη προοδευτική και ενισχυμένη στήριξη, ακόμη και στα πιο βαριά σημεία του σώματος, καθώς οι μύες χαλαρώνουν πιο γρήγορα για ξεκούραστο, ποιοτικό ύπνο και αναζωογονημένο ξύπνημα με ενεργητικότητα και θετική διάθεση. Αντίστοιχα, το ενσωματωμένο ανώστρωμα (2 σε 1) αγκαλιάζει διαφορετικά τον κάθε τύπο σώματος ενώ, χάρη στην προοδευτική λειτουργία των υλικών, το στρώμα αγκαλιάζει απαλά κάθε καμπύλη, χωρίς να την πιέζει και να εμποδίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ειδικά στις σειρές Platinum & Diamond χρησιμοποιείται η ίνα MicroModal, ένα 100% φυσικό υλικό που προέρχεται από το δέντρο της οξιάς, έχει απίστευτα μαλακή υφή, απορροφά την υγρασία του δέρματος και την αποβάλλει στο περιβάλλον. Στα δύο αυτά στρώματα της σειράς, ανανεώθηκε ο πολυτελής σχεδιασμός με νέο πλεκτό, ελαστικό ύφασμα.

Αντίστοιχα, τα στρώματα Prime βρίσκονται πλέον στην 3η γενιά τους, με πιο μοντέρνο σχεδιασμό στην εξωτερική εμφάνιση, προσθήκη εργονομικών υλικών και νέα επεξεργασία των υφασμάτων.

Τα στρώματα αυτά διαθέτουν τεχνολογία έξυπνης στήριξης “Sleep IQ” που διαβάζει ξεχωριστά κάθε σωματότυπο, εξαλείφοντας τα σημεία πίεσης και παρέχοντας την ιδανική στήριξη για τέλειο και αναζωογονητικό ύπνο, με στόχο να προσφέρει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ανάτασης. Στον τομέα των υλικών προστίθενται τα θερμοστατικά Cool wool και Mohair, ενώ στρώμα και ανώστρωμα πάνε μαζί, δύο σε ένα, για να αγκαλιάζουν με ξεχωριστό τρόπο κάθε τύπο σώματος. Παράλληλα, η αντιβακτηριακή και υποαλλεργική επεξεργασία των υφασμάτων εξασφαλίζει καλύτερη υγιεινή.

Χάρη στη νέα 100% φυσικής προέλευσης επεξεργασία GreenFirst που βασίζεται στα αιθέρια έλαια, η επιφάνεια των στρωμάτων Prime είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.

Λίγα λόγια για τη Media Strom
H Media Strom αποτελεί, 55 χρόνια τώρα, μία πρότυπη βιομηχανία που παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ύπνου από πλευράς σχεδιασμού, ποιότητας και υγιεινής. Διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής στρωμάτων στην Ελλάδα και ένα από τα 3 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με το -μοναδικό στην Ελλάδα- εργαστήριο έρευνας & ανάπτυξης για την έκδοση πιστοποιητικών ποιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας