Άντεξε ο τουρισμός στην δοκιμασία της Χαλκιδικής – Άμεσα ξεκινά ειδική καμπάνια στο εξωτερικό

“Ο ελληνικός τουρισμός άντεξε, ενώ και οι ειδικές υποδομές επέδειξαν ανθεκτικότητα και δε σημειώθηκαν μαζικές αναχωρήσεις”, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης επισκεπτόμενος την περιοχή της Χαλκιδικής και έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους εκεί φορείς του τουρισμού.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε πως η εικόνα ανθεκτικότητας του ελληνικού τουρισμού σε συνδυασμό με την ταχύτατη αποκατάσταση της ομαλότητας θα επικοινωνηθεί δυναμικά στις αγορές του εξωτερικού με ειδική καμπάνια  που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα!

Ταυτόχρονα, ήδη λαμβάνει χώρα ενημέρωση σε tour operators και Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού για την Χαλκιδική, στέλνοντας το μήνυμα  πως αποτελεί έναν δυναμικό τουριστικό προορισμό. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των επαφών που είχε το τελευταίο διήμερο ο υπουργός με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού καθώς και εκπροσώπους μεγάλων tour operators, διαπιστώθηκε ότι τα μηνύματα είναι θετικά και πώς οι μεγάλες αγορές αντέδρασαν με ψυχραιμία απέναντι στην φονική καταιγίδα που έπληξε την Χαλκιδική το βράδυ της Τετάρτης. 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως έπειτα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Τουρισμού, τα γραφεία εξωτερικού του ΕΟΤ συμβάλλουν στην περαιτέρω ενημέρωση των tour operators για την ταχύτατη επαναφορά της ομαλότητας στην περιοχή της Χαλκιδικής ύστερα από την τραγική δοκιμασία που την έπληξε.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας