Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σαγκάη;

Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σαγκάη;Στην Κίνα βρίσκεται η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία συζήτησε με τον αντιδήμαρχο Σαγκάης για θέματα τουρισμού, κ. Chen Qun, το ενδεχόμενο για αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με την Σαγκάη.

Η κ. Κουντουρά στα πλαίσια της παρουσίας της στην διεθνή τουριστική έκθεση ITB China είναι σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές με αρμοδίους για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού καθώς η Σαγκάη αποτελεί τον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της Κίνας και μεγάλο επενδυτικό κέντρο του ελληνικού εφοπλιστικού κεφαλαίου.

Ο κ. Chen Qun και η κ. Κουντουρά συμφώνησαν στην αναγκαιότητα δρομολόγησης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Σαγκάης-Αθήνας και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το εγχείρημα στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας «Ο Δυτικός Δρόμος του Μεταξιού – One Belt, One Road» του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού και με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ε.Ε.-Κίνας.

Το εγχείρημα δεσμεύτηκε να υποστηρίξει και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σαγκάης (CCPIT), κ. Yang Jianrong, σε συνάντηση που είχε με την κα Κουντουρά.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι προοπτικές που διανοίγονται για την ανάπτυξη τουριστικών συνεργασιών μεταξύ Ελλάδος-Κίνας με επίκεντρο τη Σαγκάη και παρουσιάστηκαν εκτενώς οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα ως κορυφαίος παγκόσμιος ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας