Στις 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί από την «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιϊκων» ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Panachaiko Trail 2017 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

 

Ο περσινός αγώνας «Panachaiko Trail 2016», ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου 2016 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχής δρομέων- 220 αθλητές έτρεξαν και στις δυο διαδρομές- όσο και από πλευράς συμμετοχής εθελοντών, επισκεπτών και φίλων.

Στο φετινό αγώνα «Panachaiko Trail 2017», ο οποίος θα έχει δύο διαδρομές 20 χλμ. και 16 χλμ. και με δεδομένο την επιτυχία του περσινού αγώνα, η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιϊκων» ευελπιστεί να λάβουν μέρος δρομείς τόσο από την Αχαΐα, όσο και από τους γειτονικούς νομούς αλλά και από πιο μακρινές περιοχές. Στόχος είναι να γνωρίσουν και να μεταφέρουν στην περιοχή τους την ιδιαίτερη ομορφιά που έχει «το βουνό της Πάτρας» και την καταπληκτική θέα που θα αντικρύσουν ανεβαίνοντας προς την κορυφή του.

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά του βουνού, τα απόκρημνα μονοπάτια με την καταπληκτική θέα στον Πατραϊκό και Κορινθιακό κόλπο, η ανάδειξη και προώθηση του ορεινού τρεξίματος είναι στοιχεία τα οποία ωθούν τους διοργανωτές στο να πραγματοποιήσουν και το 2018 έναν αγώνα με συμμετοχές από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και γενικότερα την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας