Αποκλειστικά δρομολόγια από τη Γλασκόβη προς την Κεφαλονιά και τη Χαλκιδική περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 2018 του τουριστικού οργανισμού Jet2holidays, που ήδη κυκλοφόρησε. Επίσης ο Jet2holildays προσθέτει νέα δρομολόγια από Εδιμβούργο προς Κω και από Νιούκαστλ προς Χαλκιδική.

Ο οργανισμός έχει αυξήσει κατά 30% το πρόγραμμα προς Τουρκία την επόμενη χρονιά, με ελαφρώς υψηλότερες τιμές, καθώς, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy, οι πωλήσεις φέτος πήγαν πολύ καλά. Ο ίδιος εκτιμά ότι η απαγόρευση φορητών υπολοστών στις πτήσεις από Τουρκία προς το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις. Όπως λέει, φέτος δεν υπήρξε ούτε μια ακύρωση προς Τουρκία εξαιτίας αυτής της απαγόρευσης.

Ο Jet2holidays αυξάνει τη χωρητικότητα του 2018 και προς Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία, Μάλτα και Νάπολη, ενώ δεν πρόκειται να επιστρέψει το 2018 στην Τυνησία και την Αίγυπρο ακόμη και αν αρθεί η απαγόρευση πτήσεων προς αυτές τις χώρες.

Ο κ.Heapy δήλωσε ότι αναμένει μια ανοδική κίνηση τις τιμές το 2018, εξαιτίας της συναλλαγματικής ισοτιμίας της στερλίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας