Σχεδόν όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου θα ακυρωθούν σήμερα Παρασκευή, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου, καθώς το προσωπικό εδάφους ξεκινά από το πρωί απεργιακές κινητοποιήσεις διάρκειας 25 ωρών, με μισθολογικά αιτήματα.

Οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν την απεργία από τις 4 το πρωί τοπική ώρα (05.00 ώρα Ελλάδας) και η κινητοποίηση θα λήξει στις 06.00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο, σύμφωνα με τη συνδικαλιστική ένωση Verdi.

«Ακόμα και μετά το τέλος της απεργίας το Σάββατο, ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα, ακυρώσεις και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας» επισήμανε ένας εκπρόσωπος τύπου της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου του Βερολίνου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περίπου 500 πτήσεις την ημέρα απογειώνονται και προσγειώνονται στα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου.

Ακύρωση δύο πτήσεων της Aegean

Την ακύρωση δύο σκελών πτήσεων από και προς Βερολίνο, την Παρασκευή 10 Μαρτίου, ανακοίνωσε η Aegean, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου Tegel της γερμανικής πρωτεύουσας, από τις 04:00 της 10ης Μαρτίου έως τις 05:00 της 11ης Μαρτίου.

Ειδικότερα, η Aegean αναγκάζεται να ακυρώσει τα εξής δρομολόγια της Παρασκευής:

  • A3 852  Αθήνα – Βερολίνο (Tegel) Αναχώρηση από Αθήνα 14:05
  • A3 853 Βερολίνο (Tegel) – Αθήνα Αναχώρηση από Βερολίνο 16:50

Η εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως προσπαθεί να επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων.

Παράλληλα προγραμματίζει το Σάββατο 11 Μαρτίου να εκτελέσει το πρόγραμμα πτήσεων προς/από Βερολίνο με μεγαλύτερης χωρητικότητας αεροσκάφη, για την διευκόλυνση των επιβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com ή καλούν στα τηλέφωνα:

  • 801 11 20000(από σταθερό)
  • 210 6261000(από κινητό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας