Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ στην Έλενα Κουντουρά

Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ προς την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισημαίνοντας πως ακόμη και στις παρατηρήσεις της Π.Ο.Ξ. επί του νέου σχεδίου νόμου που κατατέθηκε προς διαβούλευση διαπιστώνεται η αναγκαιότητα ελέγχων στα τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο σχέδιο νόμου έχει τίτλο «Θεματικός τουρισμός–Ειδικές μορφές τουρισμού–Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και της τουριστικής εκπαίδευσης–Στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας».

Η επιστολή των εργαζομένων του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «περιμένουν» από την Υπουργό:

«…έστω και την τελευταία στιγμή μετά  από  τρία χρόνια άκαρπων συνομιλιών, να δείτε τις πραγματικές ανάγκες του κλάδου του τουρισμού, προστατεύοντας τους υγιείς επαγγελματίες από αυτούς που τους δίνεται πλέον η δυνατότητα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο να δυσφημούν την χώρα μας στο εξωτερικό.προστατεύοντας τους υγιείς επαγγελματίες από αυτούς που τους δίνεται πλέον η δυνατότητα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο να δυσφημούν την χώρα μας στο εξωτερικό.προστατεύοντας τους υγιείς επαγγελματίες από αυτούς που τους δίνεται πλέον η δυνατότητα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο να δυσφημούν την χώρα μας στο εξωτερικό.

Δώστε επιτέλους στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού την θέση  που του αρμόζει, και τις αρμοδιότητες που μέσα σε ένα βράδυ εξαφάνισε η προκάτοχος σας και εσείς δεν έχετε πράξει κάτι για  αυτό, συνεχίζοντας την δική της πολιτική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας