Από σήμερα στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού

Από σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου έως και Πέμπτη 24 Μαΐου διοργανώνεται στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit 2018.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά του Ιατρικού Τουρισμού μιας και για πρώτη φορά κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρόν» στη διοργάνωση με σκοπό να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και η διεύρυνση του υπάρχοντος πελατολογίου των απασχολούμενων στον κλάδο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού-ΕΛΙΤΟΥΡ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργου Πατούλη:

«Το συνέδριο είναι μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που εντάσσεται στο εθνικό σχέδιο δράσης που έχουμε εκπονήσει για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας της χώρας μας και για μια συντονισμένη προσπάθεια, υπό την ομπρέλα της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και του ΕΛΙΤΟΥΡ, όπου οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας και του τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του εθνικού στόχου».

Από σήμερα στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού

Η Ελλάδα είναι προορισμός ιατρικού τουρισμού

Ο κύριος Πατούλης με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας υπολογίσιμος παίκτης στην σκακιέρα της αγοράς του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Διαθέτει εξαιρετικό κλίμα , άρτιες υποδομές, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υψηλού επιπέδου ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες, άριστο ξενοδοχειακό δυναμικό και ανταγωνιστικές τιμές στις ιατρικές πράξεις.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τουρισμός Υγείας θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία με τον κ. Πατούλη να τονίζει ότι για να μπει η Ελλάδα ψηλά στον χάρτη του Παγκόσμιου Ιατρικού τουρισμού πρέπει να συνεργαστούν όλοι οι φορείς.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το ΑΜΕ-ΑΠΕ ο αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών και μέλος του ΕΛΙΤΟΥΡ, Κωνσταντίνος Πάντως η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στο επίκεντρο των εξελίξεων στον Ιατρικό Τουρισμό.

«Είναι ένα διεθνές συνέδριο με σκοπό την ενημέρωση, την ανταλλαγή γνώσεων, την προβολή υπηρεσιών και ταυτόχρονα την εμπέδωση ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι προορισμός ιατρικού τουρισμού και αναγνωρίζεται με τις υπηρεσίες που προσφέρει».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας