Μετά την επιτυχημένη πορεία που σημείωσε το project «CHOOSE CRETE», το οποίο προώθησε τουριστικά την Κρήτη σε έξι ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Σκωτία, Σουηδία, Κύπρος) με μεγάλη επιτυχία, αποφασίστηκε να επεκταθεί με στόχο την προώθηση και της υπόλοιπης Ελλάδας και να μετονομασθεί σε «CHOOSE GREECE».

Το «CHOOSE GREECE» θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ελληνικό Road Show για B2B και networking στην Ευρώπη για το έτος 2024 στοχεύοντας σε δημόσιους φορείς και τουριστικές επιχειρήσεις, που επιθυμούν να γίνουν ευρύτερα γνωστές σε νέες αγορές ή απλώς να υπενθυμίσουν την παρουσία τους στο τουριστικό γίγνεσθαι. Η επιτυχία των εκδηλώσεων είναι απόλυτα εξασφαλισμένη, καθώς βασίζεται στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της διοργανώτριας εταιρείας με επικεφαλής τον Λεωνίδα Μπαμπάνη, που δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό.

«Το 2024 θα είναι μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Το marketing και το branding είναι μια αδιάκοπη διαδικασία που πρέπει να γίνεται με συνέχεια και συνέπεια. Ξεκινήσαμε από την Κρήτη, μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας μας, και μετά την επιτυχία μας στοχεύουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στο συνολικό branding της χώρας μας και να συμβάλλουμε στην προβολή της», δήλωσε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας