Τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας μεταξύ Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (Ε.Α.Τ.Α. Α.Ε.) και Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ Μον. Α.Ε.) ενέκρινε η ΣΤΑ.ΣΥ Μον. Α.Ε.

Σκοπός του συμφώνου, είναι η οργάνωση της συνεργασίας και των αμοιβαίων υποχρεώσεων μεταξύ των μερών σχετικά με τον κοινό στόχο τους για την προβολή και ανάδειξη της Αθήνας προς τους ξένους επισκέπτες, τους συνέδρους, τους επενδυτές, τους πολίτες της Αθήνας, αλλά και του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας της πόλης ως ανταγωνιστικός τουριστικός και πολιτιστικός προορισμός.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ε.Α.Τ.Α. Α.Ε. θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό και την παραγωγή του επικοινωνιακού υλικού που προωθεί την Αθήνα ως ιδανικό τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για το εγχώριο και διεθνές κοινό, ενώ η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. θα διαθέσει αφιλοκερδώς διαφημιστικούς χώρους στις υποδομές και στα έντυπα και ηλεκτρονικά κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας