Η Αγγλική εταιρεία Premiere μαζί με την εταιρεία Selden που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία T&T Maintenance Master IKE  ( ttclean ) κατασκευάζουν τα τελευταία χρόνια χημικά προϊόντα καθαρισμού επαγγελματικής χρήσης, νέας τεχνολογίας φιλικά στο περιβάλλον, και υψηλής αραίωσης.

Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι το Biofresh, το οποίο εισάγεται στην Ελλάδα σε συσκευασία των 750ml σε κιβώτιο των 12 τεμαχίων και αποτελεί  ένα μικροβιακό καθαριστικό και αποσμητικό τουαλέτας.

Δεν περιέχει βλαβερές  χημικές  ουσίες  παρά μόνο φιλικά βακτηρίδια τα οποία τρώνε το ουρικό οξύ που βρίσκεται στα ανθρώπινα απόβλητα, απομακρύνοντας φυσικά τη βρωμιά και τις μυρωδιές.

Συνεχίζει να εργάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την χρήση, μειώνοντας την συσσώρευση ουρικού οξέως,  και διατηρώντας την περιοχή της τουαλέτας σας υγιεινή και φρέσκια, ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις όπως πορώδεις επιφάνειες.

Τα βακτηρίδια που περιέχει ενδείκνυται να καταλήγουν σε βιολογικούς βόθρους και τα συστήματα των ουρητηρίων χωρίς νερό. www.ttclean.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας