Στην άφιξη της πρώτης charter πτήσης της Jet2.com από το Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου στα Χανιά, στις 24 Ιουλίου 2023, αναφέρεται η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, η οποία, στην ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι «η πορεία αύξησης του τουρισμού στην Κρήτη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυναμική με την πρώτη άφιξη πτήσης charter της Jet2holidays και Jet2.com, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τον τοπικό κλάδο του τουρισμού.

Ο τοπικός εκπρόσωπος της Jet2Holidays, AVRA Tours, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων υποδέχτηκε θερμά τους πρώτους επισκέπτες από την πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι ταξιδιώτες, είχαν μια ζεστή και φιλική υποδοχή από τους τοπικούς φορείς της πόλης, όπως επιβάλει η Κρητική φιλοξενία, ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του τόπου μας», επισημαίνει η Ένωση.

«Η επιλογή της Jet2holidays και της Jet2.com να προσθέσει ακόμα μια charter πτήση, είναι η έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης της μεγάλης δυναμικής που έχει ο προορισμός Χανιά, διευρύνοντας παράλληλα τις ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες του νησιού και τον τοπικό οικονομικό ιστό.

Η προσθήκη αυτή αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για τον τοπικό κλάδο του τουρισμού και αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την προώθηση του όμορφου τόπου μας στον κόσμο. Μέσα από αυτήν την επιπλέον απευθείας πτήση, δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τα πανέμορφα Χανιά και την Κρήτη, να βιώσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία και να ανακαλύψουν την πλούσια κουλτούρα», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Πηγή: hania.news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας