Η Λέσβος είναι ένας από τους τρεις νέους προορισμούς που πρόσθεσε στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2024 ο Όμιλος Jet2.com και το Jet2holidays. Πτήσεις προς τη Λέσβο θα υπάρχουν κάθε Κυριακή από το Μπέρμιγχαμ για την περίοδο από τις 26 Μαΐου έως τις 6 Οκτωβρίου, καθώς και από το αεροδρόμιο Stansted, επίσης μια φορά την εβδομάδα.

Οι άλλοι δύο νέοι προορισμοί είναι το Tivat στο Μαυροβούνιο και η Βερόνα με πτήσεις από τη Γλασκώβη. Το Tivat θα εξυπηρετείται από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Η επέκταση αυτή σημαίνει ότι οι δύο αδελφές εταιρείες θα εκτελούν περισσότερα από 400 δρομολόγια από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου το επόμενο καλοκαίρι, με πάνω από 17 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι είναι πολύ ευχάριστο για τον Όμιλο να βλέπει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για το εφετινό καλοκαίρι αλλά και για το 2024, έχοντας ήδη κρατήσεις από τώρα. Για αυτό ό Όμιλος διευρύνει το πρόγραμμα ώστε οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες να ακόμη περισσότερες επιλογές.

Το πρόγραμμα του 2024, τόνισε, είναι ήδη το μεγαλύτερο στην ιστορία του Ομίλου Jet2.com και Jet2holidays.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας