Χανιά

Έτοιμα εμφανίζονται ότι θα είναι τα Χανιά αρχές Απριλίου -οπότε και ξεκινάει επίσημα η τουριστική σεζόν- ώστε να υποδεχτούν τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια τουρίστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η τοπική Ένωση Ξενοδόχων του Νομού εκφράζει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της, στις προσπάθειες που καταβάλλουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Αντιπεριφέρεια Χανίων και οι Δήμαρχοι του Νομού, προκειμένου «να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές που έχουν γίνει, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια για τους κατοίκους του Νομού μας αλλά και στην προσβασιμότητα και το οδικό δίκτυο».

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων N. Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Προφανώς η πρόσφατη κακοκαιρία ήταν ένα γεγονός που δεν έχει επαναληφθεί για τουλάχιστον 50 χρόνια. Ως ξενοδόχοι στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια τόσο της Περιφέρειας Κρήτης, όσο και της Αντιπεριφέρειας Χανίων καθώς και όλων των Δημάρχων του Ν. Χανίων έτσι ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές που έχουν γίνει, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια για τους κατοίκους του Νομού μας αλλά και στην προσβασιμότητα και το οδικό δίκτυο.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συνεργασία όλων μας ο Ν. Χανίων θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα από τώρα που ξεκινάει η τουριστική περίοδος να υποδεχθεί στο ελάχιστο 1,2 εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό, προσφέροντάς τους όπως πάντα μία μοναδική εμπειρία.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια που καταβάλουν αυτή τη στιγμή όλοι οι φορείς και οι αρχές του Ν. Χανίων, είναι πολύ μεγάλη και επιβεβαιώνουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων και τα μέλη της βρίσκονται δίπλα τους, έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων του Νομού μας αλλά και των επισκεπτών που θα διαλέξουν το Νομό μας για τις διακοπές τους ξεκινώντας από αυτόν τον Απρίλιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας