Σάμου

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα δώσουν το παρόν σε δύο εκθέσεις από τις 2 έως και 4 Μαρτίου στην έκθεση Οινόραμα, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα  και στη Detrop Oenos 2019 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη,

Και στις δύο εκθέσεις, οι οινολάτρες και οι επαγγελματίες του οίνου θα μπορούν να απολαύσουν τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ, του ιστορικού συνεταιρισμού που επιδεικνύει χαρακτηριστικά εξωστρέφειας και βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων Ελλήνων καταναλωτών και 25 διεθνών αγορών.

ΣάμουΣτο Οινόραμα 2019, στη μπλε αίθουσα και το stand Νο 73, (10:00 – 19:00) μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει από την ποικιλία του «άσπρου Μοσχάτου Σάμου» τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ που συνδυάζει την πατροπαράδοτη γνώση οινοποίησης και χειρωνακτικής καλλιέργειας με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

ΣάμουΣτην Θεσσαλονίκη, το «ραντεβού» οινογευσίας των απολαυστικών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου θα γίνει στο stand C6, της διεθνούς έκθεσης Detrop Oenos 2019. Εκεί, οι φρουτώδεις και ανθώδεις ανάσες των εκλεκτών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου αναμένεται για μια ακόμη χρονιά, να ξεδιπλώσουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στη μύτη, το στόμα και τη μακρά επίγευση. Φέτος, με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές η έκθεση Detrop Oenos, προσελκύει το ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών από το χώρο του οίνου, της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του τουρισμού.

Σημειώνεται ότι η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας