Coffee Seminars

Μαζική ήταν η παρουσία του κόσμου στα Coffee Seminars της 14ης HORECA, ενώ εντυπωσιακές επιδόσεις σημειώθηκαν στο διαγωνιστικό κομμάτι του Coffee in Good Spirits.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη ημέρα των Coffee Events της 14ης HORECA, που πραγματοποιήθηκαν στο Hall 1 της έκθεσης.

Τα πλούσια θεματικά σεμινάρια, οι επιδείξεις καινοτόμων προϊόντων και εξελιγμένων τεχνικών, οι παρουσιάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και τα live shows από εξειδικευμένους baristas έδωσαν και φέτος το στίγμα της ελληνικής σκηνής της καφεστίασης. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε κατά τη 2η ημέρα της έκθεσης HORECA τα Coffee Seminars στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που έχει δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα από την κεντρική σκηνή.

Ειδικά οι ομιλίες των, Κώστα Παναγόπουλου (Διευθύνων Σύμβουλος Alco), Νιόβη Καλλέργη (Διευθύντρια Marketing KAFEA TERRA), Κώστα Καλαφατά (Πρόεδρος SCA GR), Γιάννη Αποστολόπουλου (πρόεδρος SCA), Τατιανή Καμπιώτη (Business Executive Nestle Professional) και Διονύση Μουστή (Υπεύθυνος Coffee Possibilities Lavazza) ενθουσίασαν το κοινό που είχε την ευκαιρία να μάθει από πρώτο χέρι τα μυστικά της καταναλωτικής κίνησης του δημοφιλούς ροφήματος καθώς σύμφωνα με την έρευνα η κατανάλωση του καφέ έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και γενικότερα ο κλάδος βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο και άνθιση.

Παράλληλα, εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν το Workshop του Στάθη Κορέμπτα με θέμα Brew: μυστικά και tips για σίγουρη επιτυχία , ενώ η μαζική παρουσία του κόσμου και στην ομιλία του Έλληνα καλλιεργητή από την Κολομβία, Βασίλη Χριστόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας