Πραγματοποιήθηκε η φιλοξενία 6 δημοσιογράφων, που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας, στην Κω, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουν ο δήμος Κω, η Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων και οι επιχειρηματίες του νησιού για την προβολή του νησιού ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό. 

Έξι δημοσιογράφοι συνολικά, δυο από το Περιοδικό «National Geographic» της Ρωσίας και τέσσερις από: 1. το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, 2. το ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό «Top Beauty», 3. την Εφημερίδα «Izvestia» και 4. το τουριστικό κανάλι «Μoya Planeta», επισκέφθηκαν το νησί από τις 29/04 έως και τις 04/05, με σκοπό να αναδείξουν την Κω ως τουριστικό προορισμό, στο ρωσικό αναγνωστικό κοινό.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Η. Σιφάκη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο & αρμόδιο για τις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις κ. Ν. Κανταρζή, καθώς επίσης και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία και μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας