Η νέα λύση μαγειρικής υψηλής ταχύτητας, SpeeDelight, της Electrolux Professional, έλαβε το βραβείο Plus X Award, αναδεικνύοντας την πίστη του κατασκευαστή να παραδίδει στους πελάτες, πρωτοποριακές και εφαρμόσιμες τεχνολογίες.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε τον Ιανουάριο του 2017, όπου το SpeeDelight κατέκτησε δύο βραβεία.  Καθώς λοιπόν έλαβε την επίσημη σφραγίδα-βραβείο Plus X Award, οι κριτές απένειμαν το σήμα “Καλύτερη Προϊόν της χρονιάς”  για το 2017 – σαν την λύση που έλαβε την πλειοψηφία των σφραγίδων και εγκρίσεων στην κατηγορία.

Η βράβευση Plus X Award αναγνωρίζει την πρωτοπορία, τον βιώσιμο σχεδιασμό με επιβραβεύσεις για τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σχεδιασμό, ευφυΐα, easy-to-use και λειτουργικά συστήματα.  Το SpeeDelight είναι μοναδικό με εστίαση στην γρήγορη μαγειρική και υψηλή ποιότητα που έχουν ανάγκη πολλά καταστήματα μαζικής εστίασης.  Χάρη στον συνδυασμό τριών τεχνολογιών μαγειρικής, το SpeeDelight είναι το ιδανικότερο για γρήγορα και γευστικά γεύματα οποιουδήποτε είδους – από πίτσες έως “τυλιχτά”, για ζυμαρικά, γλυκίσματα και λαχανικά – σε λίγα δευτερόλεπτα.

O κος Michele Cadamuro, Διευθυντής του Τμήματος Σχεδιασμού της Electrolux Professional, δηλώνει: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η αναγνώριση και θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα για τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους, για τη δημιουργία αυτής της best-in-class λύσης. Κάθε προϊόν που δημιουργούμε και αναπτύσσουμε, σχεδιάζετε με στόχο να βελτιώνει την ποιότητα, την κερδοφορία και την εμπειρία στον πελάτη, και αυτά τα βραβεία είναι οι αποδείξεις για αυτή τη διαχρονική πίστη μας”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας