Ο Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης διακήρυξε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης και στον ευρύτερο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Βάρης “Κ. ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ”, στην οδό Μουτούση 1- Βάρη.

Το εκμισθούμενο ακίνητο αποτελείται από ένα ισόγειο κλειστό χώρο με χρήση Αναψυκτηρίου – μαζικής εστίασης προχείρου γεύματος, συνολικής επιφάνειας 115,26 τ.μ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης (οδός Αφροδίτης 2 Τ.Κ. 16671) ενώπιον της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις 11 Απριλίου και ώρα 09:00 π.μ. Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται εξαετής αρχής γενομένης από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης δυνάμενη να παραταθεί κατά τρία έτη.

Στην περίπτωση που ο μισθωτής επιθυμεί την παράταση της σύμβασης, υποχρεούται να υποβάλει σχετική αίτηση, 6 μήνες πριν τη λήξη της σύμβασης στην αρμόδια υπηρεσία του Νομικού Προσώπου, η οποία εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο

του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εφόσον αυτό α) κρίνει την παράταση συμφέρουσα, β) έχουν τηρηθεί όλοι οι όροι της σύμβασης και γ) δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δήμο και στο Νομικό Πρόσωπο. Η μίσθωση δεν εμπίπτει στις εμπορικές μισθώσεις και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας