Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Sky Express σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία που πρόσφατα βραβεύτηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως η «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία», ενώ έχει βραβευτεί και ως η «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία» από τον επίσημο ευρωπαϊκό σύνδεσμο περιφερειακών αερομεταφορέων (European Regional Airlines Association), παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τα πεπραγμένα για το 2016, την αναπτυξιακή στρατηγική της, τις μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει και τους στόχους της για το 2017.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το 2016 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Sky Express, καθώς επενδύσαμε στην Ελλάδα, αναπτύξαμε το δίκτυο μας με νέους προορισμούς και διαθέτουμε πλέον το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, μεγαλώσαμε και ανανεώσαμε το στόλο μας, εξασφαλίσαμε την παρουσία μας σε όλα τα κανάλια πώλησης παγκοσμίως και διπλασιάσαμε την επιβατική μας κίνηση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τουριστική ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετούμε». Και συμπλήρωσε: «Η δραστηριοποίηση της Sky Express και η ανάπτυξη του ανταγωνισμού, ακόμα και στις άγονες γραμμές, είχε ως αποτέλεσμα την πολύ σημαντική μείωση των δαπανών του Δημοσίου για τις επιδοτήσεις και επέφερε καλύτερες τιμές και καλύτερες υπηρεσίες για τους επιβάτες».

Η Sky Express, έχει προσθέσει τον τελευταίο χρόνο 18 νέους προορισμούς στο ήδη διευρυμένο δίκτυο της και εξυπηρετεί 9 γραμμές σε αποκλειστικότητα. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία συνδέει όλη τη νησιωτική Ελλάδα με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της μέσω συνεργασιών για πτήσεις με κοινό κωδικό (code share agreements) με διεθνείς αερομεταφορείς, όπως αυτή που υπέγραψε πρόσφατα με τη Germania, ενώ η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας αποκάλυψε ότι νέες τέτοιες συνεργασίες έρχονται πολύ σύντομα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, παρουσίασε επίσης τη μοναδική εμπειρία που απολαμβάνουν οι επιβάτες της Sky Express και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. «Η εμπειρία της πτήσης με τη Sky Express αρχίζει από το έδαφος» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, καθώς σε όλους τους επιβάτες της εταιρείας που ταξιδεύουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχεται δωρεάν η πρόσβαση σε σαλόνι διακεκριμένης θέσης (Business Lounge), χωρίς να χρειάζεται κάποιος να μαζεύει μίλια για να απολαμβάνει την άνεση που του προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος πριν από την πτήση του. Επίσης, στους ναύλους της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ιδιαίτερης αποδοχής απολαμβάνει και η υπηρεσία «Island Hopping» της Sky Express που δίνει τη δυνατότητα στους τουρίστες να ταξιδέψουν γρήγορα και άνετα σε κοντινούς προορισμούς, ακόμα και με ημερήσιες εκδρομές, εξερευνώντας τουλάχιστον έναν ακόμη προορισμό από τα όμορφα νησιά μας.

Η Sky Express δείχνει πολύ συχνά το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας προσπάθειες όπως η εθελοντική αιμοδοσία και κάνοντας δωρεές όπως αυτή των απινιδωτών στα αεροδρόμια της Ικαρίας και της Καρπάθου και του ιατρικού εξοπλισμού στην Axion Hellas. Επίσης, στο πλαίσιο της στήριξης των προορισμών που εξυπηρετεί η Sky Express, προσφέρει ειδικές εκπτώσεις στους μόνιμους κατοίκους τους, προκειμένου να τους διευκολύνει στις μετακινήσεις τους.

Η Sky Express, η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η Νο.1 εταιρεία στην Ελλάδα όσον αφορά την έγκαιρη αναχώρηση πτήσεων και έχει συμβάλλει στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στους προορισμούς που εξυπηρετεί, παρουσίασε τους στόχους της για το 2017. Όπως είπε η κ. Καραγκουλέ-Καραγεώργου «το 2017 θα έχουμε 80% αύξηση στις προγραμματισμένες πτήσεις, οι οποίες θα φτάσουν τις 14.600 και θα διπλασιάσουμε τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων οι οποίες θα είναι 750.000. Στόχος μας για το 2017 είναι να τριπλασιάσουμε την επιβατική μας κίνηση και να φτάσουμε τους 500.000 επιβάτες».

Τέλος, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η «νέα εικόνα» της Sky Express η οποία παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, από αεροσυνοδούς της εταιρείας με τη νέα ειδικά σχεδιασμένη για τη Sky Express στολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας