Η D-Marin, με ισχυρή παρουσία στον τομέα των premium μαρίνων, τιμήθηκε με το βραβείο “iF DESIGN”, για το πρωτοποριακό της έργο, σε συνεργασία με το στούντιο σχεδιασμού Sketchin. Το έργο, με τίτλο «Reshaping the Marina Industry Standard», κατέκτησε την πρώτη θέση στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία Service Design Award για την επανάσταση που έφερε στον σχεδιασμό μιας καινοτόμου και μοναδικής εμπειρίας διαμονής και επίσκεψης σε μαρίνα, εναρμονίζοντας ψηφιακές και διαπροσωπικές υπηρεσίες.

Ο θεσμός iF DESIGN awards έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιο σύμβολο εξαιρετικού σχεδιασμού και αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες διακρίσεις της βιομηχανίας παγκοσμίως, προσελκύοντας κάθε χρόνο περισσότερες από 5.500 συμμετοχές.

Το έργο της Sketchin και της D-Marin ξεκίνησε με μια ενδελεχή έρευνα πελατών η οποία ανέδειξε σημαντικές ευκαιρίες για βελτίωση των υπηρεσιών αλλά από την άλλη πλευρά παρουσίασε και τους τομείς στους οποίους υπερέχει η D-Marin. Αυτή η έρευνα πελατών αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη πίσω από μια επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στην πρωτοβουλία της D-Marin «Connected Marina», για να προσφέρει απρόσκοπτες και χωρίς προβλήματα ψηφιακές εμπειρίες στις μαρίνες.
Ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη βράβευση εκ μέρους ενός εκ των πιο σπουδαίων θεσμών Design, που προσελκύει συμμετοχές υψηλής ποιότητας από κορυφαίες εταιρείες διεθνώς. Αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της δέσμευσης μας για παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους πελάτες μας αλλά και της επιτυχίας του συνεργατικού project με τη Sketchin. Αναγνωρίζουμε ότι ο συνδυασμός διαπροσωπικών και ψηφιακών εμπειριών είναι απαραίτητος για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας εμπειρίας στους πελάτες μας. Οι ψηφιακές μας καινοτομίες εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα, ώστε οι πελάτες να αντλούν τη μεγαλύτερη δυνατή ευχαρίστηση όταν βρίσκονται στο σκάφος τους, ενώ οι ομάδες μας στις μαρίνες μας τους προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας