Η Zela Jet, πρωτοπόρος στον χώρο των ιδιωτικών αεροπορικών υπηρεσιών, ανακοινώνει την προσθήκη δύο αποκλειστικών αεροσκαφών στον στόλο της για την καλοκαιρινή περίοδο του 2023.

Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί τα δικαιώματα ναύλωσης σε αποκλειστικές τιμές για ένα ελικόπτερο Agusta 109C και επίσης καλωσορίζει σε αποκλειστική συνεργασία με την Fly 7 ένα ολοκαίνουργιο αεροσκάφος PC-12NGX για το καλοκαίρι του 2023. Αυτή η επέκταση, με έναρξη τον Ιούλιο, ενισχύει την ικανότητά της Zela Jet να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε επιβάτες που αναζητούν άνεση, ασφάλεια και αποδοτικότητα στα ταξίδια τους.

Αεροσκάφος Agusta 109C
Το πρώτο από τα δύο αεροσκάφη που προστίθενται στην οικογένεια της Zela Jet είναι το ελικόπτερο Agusta 109C. Με βάση την Αθήνα και εξυπηρετώντας τα ελληνικά νησιά, το Agusta 109C παρέχει ευελιξία και άνεση, εξασφαλίζοντας ευχάριστα ταξίδια στους επιβάτες. Το ελικόπτερο Agusta 109C διαθέτει αναδιπλούμενο σύστημα προσγείωσης, κλιματισμό και πολυτελές εσωτερικό, υπόσχεται να μεταφέρει τους επιβάτες που θα το επιλέξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα χάρη στο αποδοτικό του σχεδιασμό και τους ισχυρούς κινητήρες του. Χάρη στα πανοραμικά παράθυρα που διαθέτει το Agusta 109C, οι επιβάτες θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και θα απολαύσουν μια πτήση πάνω από το Αιγαίο με καθαρό ουρανό και συναρπαστικά θέαμα. Με χωρητικότητα για έξι επιβάτες και εμβέλεια 345 μιλίων, αυτό το αεροσκάφος είναι ιδανικό για ιδιωτική ενοικίαση ελικοπτέρου προς τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μήλος, η Νάξος και πολλά άλλα.

Αεροσκάφος PC-12 NGX
Το δεύτερο αεροσκάφος είναι το μονοκινητήριο PC-12NGX με έτος κατασκευής το 2023, ιδανικό για σύντομες και μεσαίας διάρκειας έως μεσαίες αποστάσεις πτήσεων στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Με έδρα το αεροδρόμιο της Αθήνας, το PC-12NGX διαθέτει χωρητικότητα για 6 επιβάτες και είναι μια άνετη πτήση για διάρκεια έως και 2,5 ώρες. Με εντυπωσιακό ρεκόρ ασφαλείας πάνω από 7 εκατομμύρια πτητικές ώρες και την πιο πρόσφατη αεροναυπηγική και κινητήρια τεχνολογία, το αεροσκάφος είναι ιδανικό για ταξίδια στα νησιά της Ελλάδας και για την επίτευξη άλλων κοντινών προορισμών στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Το PC-12 δεν απαιτεί μακρύ διάδρομο προσγείωσης, γεγονός που το καθιστά ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη για προσγείωση σχεδόν σε όλα τα αεροδρόμια των ελληνικών νησιών, στα οποία μεγαλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη δεν θα είναι σε θέση να προσγειωθούν.

Λίγα λόγια για την Zela Jet

Η Zela Jet, με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι θυγατρική της Zela Aviation. Δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ιδιωτικά ταξίδια, εστιάζοντας κυρίως στην ανατολική Μεσόγειο και τη μεσανατολική αγορά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας