ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις πέτυχε το φρέσκο γάλα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», στον διαγωνισμό των Monde Selection Awards 2020. Ειδικότερα το φρέσκο γάλα «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»,  που προέρχεται από μικρές φάρμες της Θεσσαλίας και το διαθέτει αποκλειστικά στα καταστήματά του το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεχώρισε για την ποιότητά του στον ανεξάρτητο διαγωνισμό του διεθνούς Οργανισμού με έδρα τις Βρυξέλλες.

Τα βραβεία που έλαβαν είναι:

  • Χρυσό βραβείο ποιότητας για το φρέσκο γάλα 3,7% λιπαρά (πλήρες)
  • Ασημένιο βραβείο ποιότητας για το φρέσκο γάλα 1,5% λιπαρά (ελαφρύ)

Η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος τονίζει πως η Θεσσαλία, φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και τη γεύση του γάλακτος που παράγει. Με την βράβευση που έλαβε το γάλα Θεσσαλίας του ΑΒ η φήμη αυτή ξεπέρασε πλέον τα ελληνικά σύνορα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή της για την βράβευση των προϊόντων και επισήμανε πως εκτός από το γάλα παράλληλα επιβραβεύεται σε διεθνές επίπεδο η επιλογή της να στηρίξει στην πράξη τους Έλληνες παραγωγούς και να προσφέρει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα στους καταναλωτές.

Ο θεσμός των βραβείων Monde Selection Awards υπάρχει από το 1961 και πρόκειται για έναν διαγωνισμό όπου 70 εμπειρογνώμονες εγνωσμένου κύρους, διάφορων ειδικοτήτων, όπως σεφ, διατροφολόγοι, οινολόγοι κλπ,  δοκιμάζουν και αξιολογούν προϊόντα με ανεξάρτητο τρόπο. Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών και τη γευσιγνωσία, οι κριτές της Monde Selection απονέμουν ετικέτες ποιότητας στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας