Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για το Cactus Beach

Το Cactus Beach ξενοδοχείο 4* της οικογένειας Cactus Hotels, Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. απέσπασε, για τρίτη συνεχόμενη φορά την διεθνή πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold.

Πιο αναλυτικά από το 2014 το Cactus Beach άρχισε να διαμορφώνει πιο δυναμικά και να προβάλει ένα τουριστικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, το οποίο συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της τοπικής ευημερίας σε συνδυασμό με την κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης που είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η σημασία του Travelife Gold

Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας για το Cactus BeachΤο Travelife Gold αποτελεί μια πιστοποίηση διεθνούς αναγνώρισης η οποία βοηθά τα 1.300 ξενοδοχεία – μέλη του σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους. Τα ξενοδοχεία που πληρούν το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με το βραβείο Travelife για να προωθήσουν τα επιτεύγματά τους.

Το Travelife έχει σχεδιαστεί από την ταξιδιωτική βιομηχανία ως ένα προσιτό και δίκαιο σύστημα που βοηθά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους. Αυτό θα το επιτύχουν εφόσον ανταποκριθούν σε μια σειρά αυστηρών προδιαγραφών και κριτηρίων που ορίζει το πρότυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας