Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην «HANNOVER MESSE» και στην «CeMAT»

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της Ελλάδας και συγκεκριμένα του κλάδου της βιομηχανίας της χώρας συμμετέχοντας με πέντε εκθέτες στην έκθεση «HANNOVER MESSE» και με τρείς στην «CeMAT».

Η HANNOVER MESSE είναι το Παγκόσμιο Σημείο Συνάντησης Βιομηχανικής Τεχνολογίας πραγματοποιήθηκε 23 με 27 Απριλίου 2018, στο Αννόβερο της Γερμανίας ενώ παράλληλα με αυτήν διοργανώθηκε και η Διεθνή Έκθεση για Intralogistics & Logistics η CeMAT.

Το θέμα και των δύο εκθέσεων ήταν «Ολοκληρωμένη βιομηχανία – Connect & Collaborate» ενώ κατά την διάρκεια τους, 210.000 επαγγελματίες επισκέπτες ενημερώθηκαν σχετικά με τις καινοτομίες 5.800 εκθετών απ’ όλο τον κόσμο που έλαβαν μέρος σε αυτές.

Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στην «HANNOVER MESSE» και στην «CeMAT»Θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η τεχνητή νοημοσύνη, οι βιομηχανικές πλατφόρμες πληροφορικής, η επέκταση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας για τα ηλεκτρικά κινητικότητας, η χρήση της ρομποτικής και των αυτόνομων συστημάτων παραγωγής και intralogistics και ο ρόλος του ανθρώπου στα δικτυωμένα εργοστάσια συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα περίπτερα των εκθετών. Η τιμώμενη χώρα, το Μεξικό, παρουσιάστηκε στη φετινή διοργάνωση ως καινοτόμος επιχειρηματικός εταίρος και βιομηχανικός χώρος, προσελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά την ελληνική παρουσία στην HANNOVER MESSE σε εκθεσιακή επιφάνεια 154 τ.μ., συμμετείχαν οι εταιρείες: Antonios Voulgarelis & Co. E.E. «Voulgarelis Tooling«, CERTH / ITI Centre for Research and Technology Hellas, Hellenic Cables S.A., Koutsogiannis Ltd. Steel Workshop και ZENITH – DIMITRAKOPOULOS CH.& Co.. Επίσης στην έκθεση συμμετείχε και η κυπριακή εταιρία Raycap Marketing Services Limited. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην έκθεση CeMAT ήταν οι: Helm Hellas S.A., INTRA CONN CONNECTORS A.E. και Systems Sunlight S.A..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας