Δύο νέες πλωτές εξέδρες ενέκρινε το Υπουργείο Ναυτιλίας

Δύο νέες πλωτές εξέδρες ενέκρινε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και της Κρήτης αυστηρά για εποχιακή χρήση.

Όσον αφορά την Κρήτη η πλωτή εξέδρα θα τοποθετηθεί στο ξενοδοχείο «Villa Poseidon», στη Σφακόβρυση του Νομού Ηρακλείου, μπροστά από το ξενοδοχείο με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών σε δύσβατες παραλίες για λογαριασμό της «Elyzem Management Limited», δια της νόμιμου εκπροσώπου Polina Kolykhalina.μπροστά από το ξενοδοχείο με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών σε δύσβατες παραλίες για λογαριασμό της «Elyzem Management Limited», δια της νόμιμου εκπροσώπου Polina Kolykhalina. 

Η πλωτή εξέδρα που θα τοποθετηθεί έχει συνολική επιφάνεια 29,38 τ.μ. και ο πλωτός διάδρομος εμβαδού 8,16 τ.μ., συνολικού τιμήματος 881,40 ευρώ, θα τοποθετηθούν στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

Παράλληλα το Υπουργείο ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 98 τ.μ. τιμήματος 2.940 ευρώ, στην θαλάσσια περιοχή Παναγίτσα Κασσάνδρας Χαλκιδικής, μπροστά από το τουριστικό συγκρότημα κατοικιών «Nefeli Villas and Suites», για λογαριασμό της εταιρείας «ΣΕΛΜΠΥ αναπτυξιακή τουριστική και κατασκευαστική Α.Ε». και στην περίπτωση αυτή η πλωτή εξέδρα που θα τοποθετηθεί θα είναι για την εύκολη πρόσβαση των λουομένων σε δύσβατες παραλίες και περιοχές, λόγω βραχώδους βυθού, ενώ θα τοποθετηθεί από την αιτούσα εταιρεία στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας