εμπορικών συμφωνιών

Η τεράστια δυναμική που έχει ο κλάδος των τροφίμων και των ποτών στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε μέσα από το πλήθος των εμπορικών συμφωνιών που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της 6ης Food Expo που ολοκληρώνεται σήμερα στο Metropolitan Expo.

Οι 1.300 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με Έλληνες όσο και ξένους σημαντικούς αγοραστές ενώ πολλοί από αυτούς έκλεισαν ήδη σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, όπως ήδη έχουν δηλώσει. Θετικότατες είναι και οι εντυπώσεις των επισκεπτών.

Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι key buyers τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό που για ακόμα μία μέρα στις δηλώσεις τους επεσήμαναν πόσο ευχαριστημένοι και εντυπωσιασμένοι έμειναν από τον πλούτο και την ποιότητα των προϊόντων που έχουν ανακαλύψει στην έκθεση, ενώ δεν δίστασαν να την ανεβάσουν στο ίδιο υψηλό σκαλί με άλλες όμοιες εκθέσεις του εξωτερικού, όπως η Sial και η Anuga.

Τέλος, μία ακόμα συνέργεια της έκθεσης, αυτή με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το οποίο για πρώτη φορά παρουσίασε την πρωτοβουλία του Ελληνικού Πρωινού στην Food Expo, κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα και να ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους μέσα από μια μεγάλη συμμετοχή παραγωγών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας