ΣΕΒΤ

Τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τη Βιομηχανία Τροφίμων σε σχέση με το περιβάλλον και τη διατροφή τέθηκαν στην ημερίδα που πραγματοποίησε ο ΣΕΒΤ αίθουσα C2, στο Lobby 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan expo.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Βούλα Παπαδημητρίου, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΤ. Την αρχή των ομιλιών έκανε ο Γ. Ι. Νυχάς από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την «Στρατηγική της Ευρώπης για τον Κλάδο των Τροφίμων – FOOD 2030». Επόμενα θέματα που απασχόλησαν ήταν η πολιτική για την κυκλική οικονομία και η πολιτική για τη μείωση των αποβλήτων τροφίμων με εισηγητές τους Β. Λιόγκα (Συνεργάτης Αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας) και Α. Φουλίδη (Συνεργάτης Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) αντίστοιχα.

Ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της ημερίδας όπου τέθηκαν φλέγοντα ζητήματα και προβληματισμοί γύρω από τη βιομηχανία τροφίμων και τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου, ήταν και το στρογγυλό τραπέζι με την συμμετοχή των Κ. Βαρταλίτη (Επιτροπή Διατροφικής Πολιτικής ΣΕΒΤ), K. Κούτσας (Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ), Γ. Μπάστα (Επιτροπή Περιβάλλοντος & Αειφορίας ΣΕΒΤ), Δ. Νέντα (Τράπεζα Τροφίμων), Γ. Ραζή (ΕΕΑΑ), Γ. Σμαρνάκη (ΛΑΒΔΑΣ ΑΕ – ΠΕΤΕΤ), Μ. Τσαούτο (ΕΨΑ ΑΕ – ΣΕΒΑ) και Ε. Τσιγαρίδα (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων) με συντονιστή τον Ι. Πετροχείλου (ΕΙΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας