Εγκαινιάστηκε η ITB China στη Σαγκάη από την Έλενα Κουντουρά

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ως επίτιμη καλεσμένη, εγκαινίασε στη Σαγκάη την έκθεση ITB China , μια εξαιρετικά σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση για τον εξερχόμενο κινεζικό τουρισμό.

Στην ΙΤΒ China συμμετείχαν εκθέτες από 70 χώρες με την Ελλάδα να έχει φέτος ενισχυμένη και δυναμική παρουσία με τη συμμετοχή του ΕΟΤ ενώ παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, Λεωνίδας Ροκανάς, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη, Βασίλης Ξηρός, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ, Αγγελική Χονδροματίδου, και ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας, Γιάννης Πλεξουσάκης.

Η Υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CGTN αναφέρθηκε συνολικά στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου για το δυναμικό άνοιγμα της κινεζικής αγοράς, από την οποία καταγράφηκε διψήφια αύξηση επισκεπτών 35% την περασμένη χρονιά, και αναμένεται νέα αύξηση το 2018 άνω του 50%.

Η κ. Κουντουρά επίσης στα πλαίσια της έκθεσης εγκαινίασε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο «Hellas House» που θα προβάλλει ενεργά τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα προϊόντα και τον τουρισμό της Ελλάδας στο κέντρο της κινεζικής μεγαλούπολης παρουσία του αντιδημάρχου, αρμόδιου για τα θέματα τουρισμού της πόλης, Weng Huahian, και τη γενική γραμματέα του Γραφείου Τουρισμού της Σαγκάης, Cheng Meihong.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας