Το Emirates Group Security, ο οργανισμός που αναπτύσσει και εφαρμόζει μέτρα και στρατηγικές ασφαλείας σε όλο το δίκτυο της Emirates, θα συγκεντρώσει από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ντουμπάι, κορυφαίους ειδικούς σε θέματα αεροπορικής ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, για ένα τριήμερο συνέδριο με θέμα την αεροπορική ασφάλεια.

Το συνέδριο αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC και αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν από το Emirates Group Security στο Ντουμπάι, το 2013 και το 2015.

Με κεντρικό τίτλο ‘Με το βλέμμα στο Μέλλον’, το Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC θα εστιάσει στις πρωτοβουλίες και τις τεχνολογίες που θα οδηγήσουν την αεροπορική ασφάλεια στο μέλλον.

Το συνέδριο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες σε θέματα ασφάλειας, για να συζητήσουν τις μελλοντικές, κρίσιμες προκλήσεις του χώρου.

Στις προσωπικότητες αυτές συγκαταλέγεται και ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος Emirates Airlines, ο Khoo Boon Hui, πρώην Πρόεδρος της Interpol, ο Sachi Wimmer, Executive Director του Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλιανής Κυβέρνησης και η Christine Negroni, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με ειδίκευση σε θέματα αεροπορίας.

Την έναρξη του συνεδρίου θα χαιρετίσει ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Emirates Airlines και του Ομίλου Emirates.

“Από την έναρξη του το 2013, το Παγκόσμιο Συνέδριο AVSEC έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική εκδήλωση για την αεροπορική ασφάλεια, με παγκόσμιο ενδιαφέρον, δήλωσε ο Dr. Abdullah Al Hashimi, Divisional Senior Vice President της Emirates Group Security.

Ως πλατφόρμα, το Παγκόσμιο Συνέδριο AVSEC παρέχει τη δυνατότητα σε σημαντικά στελέχη αεροπορικών εταιρειών, κυβερνήσεων, ρυθμιστικών αρχών, άλλων εμπλεκόμενων μερών και του κλάδου cargo, να ανταλλάξουν απόψεις και βέλτιστες πρακτικές που θα οδηγήσουν σε βελτιώσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας στο χώρο της αεροπορίας’’.

Το Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC 2017 αναμένεται να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2015, η οποία είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 600 επαγγελματίες του κλάδου και πάνω από 20 σημαντικούς χορηγούς και εκθέτες.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει μια έκθεση, αλλά και την απονομή των Διεθνών Βραβείων Αριστείας στην Αεροπορική Ασφάλεια, που αποτελούν επιβράβευση των πιο σημαντικών πρωτοβουλιών και ενεργειών σε αυτόν τον χώρο.

Υποψηφιότητα για τα βραβεία μπορούν να υποβάλουν οργανισμοί και μεμονωμένα στελέχη και οι νικητές θα αναδειχθούν από μια επιτροπή διακεκριμένων ειδικών στην αεροπορική ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας