Την ετήσια γενική της συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων με μεγάλη συμμετοχή και τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Du Lac.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Στάθη Σιούτη, ο οποίος στάθηκε στους στόχους που θέτει η ΕΞΝΙ για την επόμενη περίοδο αλλά και στα όσα έχει επιτύχει μέχρι στιγμής.

Οι στόχοι προσανατολίζονται αφενός στην αύξηση της εξωστρέφειας του προορισμού και αφετέρου στην επίλυση χρόνιων ζητημάτων για τον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως είναι το ενεργειακό κόστος, η μείωση του ΦΠΑ, η ρύθμιση του πλαισίου λειτουργίας των βραχυχρόνιων μισθώσεων κ.αλ.

Έπειτα ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός από τον γραμματέα της ΕΞΝΙ κ. Θεόδωρο Βαντώλα και οικονομικός απολογισμός από τον ταμεία κ. Δημοσθένη Πατερούση. Μετά από τις εισηγήσεις τα μέλη της ΕΞΝΙ είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους, να συζητήσουν για θέματα του κλάδου και να τοποθετηθούν για επίκαιρα ζητήματα.

Της γενικής συνέλευσης ακολούθησε η βράβευση προσωπικοτήτων, που ξεχώρισαν για την προσφορά και το έργο τους στο τουριστικό προϊόν του νομού, με έμφαση στον συνεδριακό, αθλητικό και γαστρονομικό τουρισμό αλλά και στην ανάπτυξη του Διεθνούς Αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας .
Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Σοφία Τσέπα ενώ χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο Du Lac, η εταιρεία Salvini Hotel Supplies SA και τα Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας