Τον πρέσβη της Φινλανδίας στη χώρα μας υποδέχτηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευή στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Τον πρέσβη κ. Juha Pyykko καθώς και τη γενική πρόξενο της Φινλανδίας στην Αθήνα κ. Paivi Harju-Heikkila, συνόδευε ο επίτιμος πρόξενος της Φινλανδίας στη Ρόδο, Άκης Δημητριάδης.

Ο πρέσβης που ήρθε στο νησί για να παραστεί στους  εορτασμούς για την επέτειο των 100 χρόνων της Ανεξαρτησίας της Φινλανδίας, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη Ρόδο και τόνισε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του να επισκέπτονται το νησί . Υπογράμμισε επιπλέον  ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη φιλανδική αγορά και για τους χειμερινούς μήνες εφόσον επαναδρομολογηθεί πτήση τσάρτερ προς το αεροδρόμιο της Ρόδου όπως γινόταν κατά το παρελθόν. Επιπλέον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία που παρέχεται στους Φινλανδούς που διαμένουν μόνιμα στο νησί.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση και στήριξη σε τουρίστες και μόνιμους κατοίκους και τόνισε το γεγονός της χωρίς προβλήματα συμπεριφοράς των Φιλανδών τουριστών κατά τις διακοπές τους στη Ρόδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας