????????????????????????????????????

Από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (θέση Β 44 – Β 46), στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Παράλληλα, στο κεντρικό event «Πίνουμε Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου από τις 19.00 εώς τις 21.00, μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες. Ο  bartender Κώστας Μπάσης, ο οποίος επιμελείται το eventμαζί με την ομάδα του θα δημιουργήσουν απολαυστικά cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο, το οποίο θα συνδυαστεί δημιουργικά με ιδιαίτερα αποστάγματα και ελληνικά βότανα.

Παράλληλα θα διεξαχθεί η εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»  με το chef Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος θα επιμελείται το food pairing με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες από την κουζίνα του. Τον ίδιο θα συνοδεύει μια έμπειρη ομάδα από chef και μάγειρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας