ΕΟΤ: Tουριστική προώθηση σε ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε αποφάσεις για την τουριστική προώθηση της χώρας σε ΗΠΑ, Πολωνία και Ιταλία.

Αναλυτικά, ενέκρινε την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου (12 – 13.04.2018) στην πόλη Zabrze της Πολωνίας με κύριο θέμα τη βιομηχανική κληρονομιά και τα προϊόντα της γης και τη σχέση τους με τον τουρισμό. Παράλληλα, θα παραστεί εκπρόσωπος του στη 10η Διεθνή Τουριστική έκθεση Zabrze (13 – 15.04.2018) που προσελκύει εκθέτες από όλον τον κόσμο.

Επίσης, το γραφείο του ΕΟΤ στις ΗΠΑ θα συμμετέχει στο Ελληνό-Εβραϊκό Φεστιβάλ Greek Jewish Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στις ΗΠΑ με απώτερο στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη στρατηγικής σημασίας αγορά της Αμερικής. Το Greek Jewish Festival είναι μία ετήσια εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο οργανισμός Kehila Kedosha Janina Preservation and Cultural Fund, Inc. και την οποία επισκέπτονται κατά μέσο όρο  8.000 άτομα.

Παράλληλα, εκπρόσωπος του ΕΟΤ Ιταλίας θα μεταβεί στις 12 Απριλίου στην Μπολόνια και στις 18 Απριλίου στην Γένοβα της Ιταλίας στο πλαίσιο της από κοινού διοργάνωσης εκδήλωσης – workshop με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και τις Διοικήσεις των Αεροδρομίων των αντίστοιχων πόλεων της Μπολόνια και της Γένοβα.

Η συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ιταλίας είναι δωρεάν, καθώς ο χώρος και το catering προσφέρονται από τις Διοικήσεις των δύο Αεροδρομίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας