ΗΠΑ, ταξίδια

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ εν συγκρίσει με το τελευταίο επτάμηνο όταν και ενέσκηψε η πανδημία του κορωνοϊού, ο μέσος Αμερικανός ενδιαφέρεται να πραγματοποιούσει ταξίδια, όπως προκύπτει με βάση τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης  στις ΗΠΑ που διενήργησε η MMGY Travel Intelligence.

Συγκεκριμένα, κάτι παραπάνω από το 42% των συμμετεχόντων σε αυτήν ανέφερε πως είναι πιθανό να ταξιδέψουν. Μέγεθος, αυξημένο από το αντίστοιχο ποσοστό του 38% που αποτυπώθηκε κατά την αμέσως προηγούμενη μελέτη της ίδιας εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, καταγράφηκε αυξημένο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς η αμέσως προηγούμενη έρευνα κατέδειξε ότι το 31% των ταξιδιωτών είναι πιθανό να προβούν σε κάτι τέτοιο, μέγεθος που πλέον ανέρχεται στο 35%. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και κατά το παρελθόν δήλωναν πως δεν ήταν καθόλου πιθανό να κάνουν πράξη ένα επαγγελματικό ταξίδι τους επόμενους έξι μήνες, μειώθηκαν σημαντικά από 35% σε μόλις 25%!

Συν τοις άλλοις, αυξήθηκε το ποσοστό που σχετίζεται με την πιθανότητα πραγματοποίησης ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό κατά το προσεχές εξάμηνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας