εξαγορά

Η Philosofish, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εξαγορά 23 ιχθυοτροφικών μονάδων, 3 ιχθυογεννητικών σταθμών και 3 συσκευαστηρίων που ανήκαν μέχρι πρότινος στις εταιρείες ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. και ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε στο ποσό των 51 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Philosofish, είναι εταιρεία την οποία διαχειρίζεται ο επενδυτικός όμιλος Diorasis International και κατέχει πλέον τέσσερις περιφέρειες θαλάσσιας εκτροφής σε λαυράκι, τσιπούρα, φαγκρί και μυτάκι. Με την απόκτηση των νέων παραγωγικών μονάδων, η δυναμικότητα παραγωγής της Philosofish ανέρχεται σε 16,000 τόνους τσιπούρας και λαυρακίου, ετησίως, καθιστώντας την έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Ο πρόεδρος της Philosofish, κύριος Γιώργος Μομφερράτος, αναφερόμενος στην εξαγορά που προχώρησε η εταιρεία τόνισε ότι  «η απόκτηση των νέων μονάδων αποτελεί ακόμα ένα στοχευμένο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Συμβάλει τα μέγιστα στην ποικιλία των προϊόντων μας, την καινοτομία και την αποδοτικότητα της παραγωγής μας και μας καθιστά ηγέτες στη Μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια. Από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησής μας, πριν από 34 χρόνια, σταθερός στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή.  Αναπτυσσόμαστε και διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με βάση τη σχέση αυτή και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας